Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 200 taxis bloquegen la plaça Imperial Tàrraco en protesta a les llicències VTC

Han acordat ampliar els serveis mínims, fins dilluns, a l’espera de la Conferència Nacional del Transport

Desenes de taxis bloquejant la plaça Imperial Tarraco a Tarragona, l'1 d'agost Desenes de taxis bloquejant la plaça Imperial Tarraco a Tarragona, l'1 d'agost SÍLVIA JARDÍ / ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 01 Agost 2018 12:53

Uns 200 taxis vinguts d’arreu de les comarques tarragonines han bloquejat aquest dimecres al migdia la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona, davant de la subdelegació del govern espanyol, en protesta a les llicències dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC). La majoria de vehicles s’han trobat abans al polígon industrial Riuclar i, des d’allí, han iniciat una marxa lenta fins a la plaça Imperial Tàrraco, que han rodejat una mica abans de les 11 hores i fins al migdia. La circulació ha quedat parcialment alterada per la protesta.

Finalment, els taxistes han abandonat la concentració, fent sonar el clàxon. En una assemblea, han acordat ampliar els serveis mínims i allargar-los fins dilluns, a l’espera de la Conferència Nacional del Transport. Joaquim Olivé, president de l'Agrupació Provincial del Taxi a Tarragona, integrat a la FEAT, es mostra optimista i creu que “entre aquest dimarts i dimecres es començarà a veure la llum per donar tranquil·litat als usuaris dels taxis”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: