Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pont de Santa Tecla millora la connexió dels dos marges del riu Francolí

La nova passera facilita el pas de vianants i ciclistes

La passera facilita el pas de vianants i ciclistes La passera facilita el pas de vianants i ciclistes CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Juliol 2018 18:45

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, acompanyats d’altres autoritats i de representants entitats com la presidenta de la Federació d'Associació de Veïns de Tarragona (FAVT), Cristina Berrio, van presentar la passera construïda recentment a la ciutat per poder travessar a peu el riu Francolí, sota el pont de Santa Tecla.

La construcció de la passera de fusta permet la connexió dels dos marges del riu Francolí i millora la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca, incrementa la seguretat dels camins de gran recorregut (GR-65, GR-92 i GR 172), permet la connexió dels camins del centre de la ciutat cap a ponent i s’amplien les rutes per seguir a peu o en bicicleta, ja que fins l’ara no hi havia connexió entre els dos marges, més enllà dels ponts viaris. S’ha de dir que aquesta infraestructura era una històrica reivindicació ciutadana i que, un cop construïda i en marxa, connecta dues zones de la ciutat separades pel riu Francolí.

El cost de la passera ha estat de 8.000 € i és una de les actuacions programades dins del pla del Consell Comarcal del Tarragonès 'Millora de la connectivitat de la xarxa de camins de la comarca', que consisteix en la execució de passos als rius Francolí i Gaià i que també compta amb el suport econòmic de la Diputació.

El Consell Comarcal del Tarragonès s’ha fet càrrec del cost de la construcció i instal·lació de la passera, que és un pas pont de fusta amb baranes de seguretat d’un metre d’amplada, i l’Ajuntament s’ha encarregat de la preparació i condicionament del camí fins el pas i del seu posterior manteniment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: