Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calvet diu que hi ha “riscos excessius” a l’N-340 mentre no es fa efectiu el desviament de camions

El conseller de Territori diu que resta a l’espera que el govern espanyol signi el decret perquè es faci efectiva la mesura

Imatge d'arxiu de cues de vehicles a l'N-340, a Altafulla Imatge d'arxiu de cues de vehicles a l'N-340, a Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dijous, 21 Juny 2018 18:16

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha afirmat aquest dijous que a l’N-340 hi ha “riscos excessius” mentre no s’implementa el desviament de camions cap a l’AP-7, que hauria d’haver-se fet efectiu l’1 de gener. Des de Tarragona, on ha participat en la inauguració de la passarel·la de Port, ha recordat que la mesura es va acordar al juliol passat i que resten a l’espera que el govern espanyol signi el decret perquè es pugui fer efectiva. “Cada dia que passa i aquest desviament no està executat, és un dia més que continua havent riscos excessius a l’N-340”, ha assegurat.

D’altra banda, ha explicat que la trobada amb el Ministeri de Foment es farà després que Torra i Sànchez s’hagin reunit, com està previst, el 9 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: