Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UGT s'oposa al desmantellament de l'actual via entre Salou i l'Hospitalet de l'Infant

Les seccions ferroviàries del sindicat defensen davant del Síndic que cal mantenir millorar l'actual traçat ferroviari i garantir la mobilitat dels ciutadans

El sindicat defensa que cal mantenir millorar l'actual traçat ferroviari i garantir la mobilitat dels ciutadans en tren El sindicat defensa que cal mantenir millorar l'actual traçat ferroviari i garantir la mobilitat dels ciutadans en tren CEDIDA
Mobilitat ACN
Dilluns, 28 Mai 2018 20:47

El sindicat ferroviari de la UGT i les seccions sindicals de la UGT d'ADIF i RENFE de Tarragona, han traslladat al Síndic de Greuges la seva oposició al desmantellament de l'actual traçat ferroviari entre Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l’Infant. El sindicat defensa que cal mantenir l'explotació ferroviària en aquesta línia per garantir la mobilitat de les persones però integrant-la urbanísticament i atenuant i/o eliminant-ne barreres.

Per a la UGT suposa una "oportunitat per poder ampliar l'actual xarxa de Rodalies". Des del sindicat es recorda que per crear un sistema tramviari o de tren-tram cal demanar el traspàs de la línia, que hauria d'haver fet la Generalitat a Foment, així com els estudis previs de viabilitat d'aquest nou servei. Des del sindicat ferroviari de la UGT es demana empara al Síndic perquè aturi el que qualifiquen "d'error històric" i perquè demani la paralització d'aquest projecte "si es determina que no s'han dut a terme els procediment necessaris i s'han incomplert les lleis que ho regulen".

La UGT farà arribar també aquesta reivindicació al Defensor del Poble i a la Unió Europea en considerar que s'estan vulnerant els drets de la ciutadania com a conseqüència de l'abús per part dels poders públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: