Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Interrompuda l'R14 entre Lleida i Montblanc arran d'un robatori de cable elèctric

El robatori ha deixat la línia sense subministrament elèctric i Adif preveu que la circulació de trens quedarà restablerta a les 15h

Imatge d'arxiu d'un tren Regional, amb un servei R14, aturat a l'Espluga de Francolí Imatge d'arxiu d'un tren Regional, amb un servei R14, aturat a l'Espluga de Francolí BERNAT BORRÀS / TRENSCAT
Mobilitat ACN
Dimecres, 02 Mai 2018 15:19

La circulació de trens a la línia R14 ha quedat interrompuda des d'un quart de dues d'aquest migdia de Lleida a Montblanc a causa d'un robatori de cable elèctric que ha deixat sense subministrament la infraestructura, segons ha indicat Renfe.

Els fets s'han produït al quilòmetre 15,6 entre Puigvert i Juneda, on uns individus han robat cable elèctric i han provocat altres danys al sistema d'electrificació, segons ha apuntat Adif, de manera que la línia ha quedat sense subministrament elèctric entre Lleida i Montblanc. Arran de la incidència, Renfe ha disposat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat. Adif preveu que la línia es pugui restablir a les 15h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: