Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alcaldes estudiaran posar en marxa el Corredor Mediterrani sense desmantellar la via de la costa

Els batlles es plantaran a la delegació del govern espanyol a Barcelona després que no s’hagi atès la seva demanda de reunió

Els alcaldes de Mont-roig del Camp, Salou, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant creuant el pas a nivell del carrer Barcelona de Salou Els alcaldes de Mont-roig del Camp, Salou, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant creuant el pas a nivell del carrer Barcelona de Salou ROGER SEGURA / ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 02 Mai 2018 11:23

Els alcaldes de Salou, Cambrils, Vinyols i els Arcs, Mont-roig i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant apugen el to contra el govern espanyol davant la manca de concrecions sobre el desmantellament de la via de la costa entre PortAventura i l’Hospitalet de l’Infant, un cop entri en servei el Corredor Mediterrani. Segons han anunciat aquest dimecres des d’un pas a nivell de Salou, els consistoris estudiaran si seria legal iniciar l’activitat a les noves vies sense un pla per enretirar les infraestructures que creuen els municipis, tal com exigeix la declaració d’impacte ambiental del projecte del Corredor Mediterrani.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha avisat que no descarten portar el cas al contenciós o recórrer a la via penal. Els batlles es queixen que encara no s’ha produït la reunió en què se’ls havia de concretar el calendari del desmantellament i sospiten que Foment “no té res” planificat. Per aquest motiu, estan disposats a plantar-se davant la delegació del govern espanyol a Barcelona per forçar una reunió i, si tampoc no obtenen fruits, acudir davant la seu del Ministeri de Foment a Madrid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: