Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El port de Cambrils restarà tallat al trànsit per les obres de millora del passeig Marítim

Mentre durin els treballs, del 24 al 27 d'abril, hi haurà accés obert al pàrquing soterrat des de la rotonda del Club Nàutic

Imatge d'arxiu del Port de Cambrils Imatge d'arxiu del Port de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 23 abril 2018 12:47

El port de Cambrils restarà tallat al trànsit del 24 al 27 d’abril, de 08 a 20 hores, amb motiu de les obres de millora del passeig Marítim que va iniciar el passat febrer l’empresa pública Ports de la Generalitat. L’accés al pàrquing soterrat es podrà fer des de la rotonda del Club Nàutic. Els veïnat i les persones que necessitin fer carregar i descàrrega podran accedir al tram comprès entre l’Oficina de Turisme i el carrer Sant Jordi.

El projecte, que potencia l'ús ciutadà, consisteix en la millora de tots els paviments, el mobiliari urbà i l’accessibilitat del passeig, la incorporació d’una zona d’espera per als usuaris dels vaixells turístics, la instal·lació d’un panell digital informatiu i un pas de vianants smart davant de les escales Reials. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: