Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde de Salou i la UGT coincideixen en la implantació d’un TrenTram al centre

El projecte d'Eix Cívic preveu facilitar la implantació d’un sistema tramviari que implementi un transport ferroviari lleuger, sostenible i integrat a la trama urbana 

Reunió de l'alcalde de Salou, Pere Granados, amb representants d'UGT Sindicat Ferroviari a Tarragona Reunió de l'alcalde de Salou, Pere Granados, amb representants d'UGT Sindicat Ferroviari a Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 17 abril 2018 16:29

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i representants del sector ferroviari del sindicat UGT de Tarragona, han mantingut una reunió per tractar el tema ferroviari al municipi de Salou i al territori. La trobada ha servit per intercanviar impressions i posicions sobre la situació ferroviària a Salou i al Camp de Tarragona.

L’alcalde de Salou va informar als representants d’UGT sobre el projecte d’Eix Cívic que s’ha d’implantar en els terrenys alliberats de la línia ferroviària actual, el qual ja contempla la reserva d’espai per establir la línia d’un TrenTram al llarg de l’avinguda a construir. Això, no obstant, comporta que les vies s’hauran d’aixecar per, donat el moment, integrar-les a la trama urbana i adaptar-les a la traça segons preveu el projecte. El Sindicat Ferroviari d’UGT a Tarragona es partidari de mantenir l’explotació de l’actual servei fins que s’iniciïn les obres.

Donat que aquest projecte contempla la instal·lació d’un sistema ferroviari integrat que ha de permetre connectar Salou amb poblacions i equipaments de l’entorn, el projecte ha rebut el suport dels representants d'UGT, tot coincidint que l’objectiu és afavorir el màxim servei a l’usuari amb transports públics i línies de proximitat, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: