Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aparcament soterrani del carrer dels Filadors de Torredembarra preveu obrir aquest estiu

Ja es poden prerservar places de lloguer del pàrquing / Els preus mensuals seran d'uns 38 euros per als cotxes i de 20 euros per a les motos

Imatge d'arxiu del pàrquing dels Filadors de Torredembarra Imatge d'arxiu del pàrquing dels Filadors de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 12 abril 2018 12:40

L’Ajuntament de Torredembarra està treballant en la reobertura de l’aparcament soterrani del carrer dels Filadors, que es preveu que es produeixi aquest estiu. El regidor de Governació, José García, ha explicat que a hores d’ara està pràcticament tancada la redacció del reglament d’ús que s’ha d’aprovar per plenari i que el pressupost del 2018 inclou una inversió de 18.000 € per adaptar la maquinària existent a l’aparcament, el qual s’automatitzarà i es controlarà amb un sistema no presencial a través de la Policia Local.

Com que es preveu que es destinin unes places d’aparcament a lloguer i unes altres a rotació, el regidor de Governació fa una crida a la població interessada a disposar d’una plaça de l’aparcament de lloguer perquè es dirigeixin a l’Ajuntament i presentin una instància mostrant el seu interès, en qualitat de prereserva, especificant si és per a turisme o per a moto.

Tot i que les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 38 euros (IVA inclòs) per als cotxes i de 20 € (IVA inclòs) per a les motos. Es preveu que es pugui contractar per un mínim de quatre mesos i un màxim de 12, prorrogables anualment.

Una vegada aprovat el Reglament d’ús de l’aparcament es coneixeran totes les dades sobre el seu funcionament i ja es podrà iniciar el procés formal de reserves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: