Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un carril bici unirà el passeig Rafael Casanova i la Platja Arrabassada

Després de les obres, es reduirà un carril de circulació per donar preferència a la gent que passeja o practica esport per aquesta via de Tarragona

Plànol dels canvis de circulació de la zona i del nou carril bici Plànol dels canvis de circulació de la zona i del nou carril bici CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 08 abril 2018 10:09

Les obres de construcció del carril bici que unirà el passeig Rafael Casanova entre el Fortí de Sant Jordi amb la platja de l’Arrabassada de Tarragona ja estan en marxa. Aquesta setmana han començat les tasques prèvies, és a dir, la senyalització de tota la zona que s’ha de convertir en un passeig per a ús dels vianants i gent que practiqui esport, sigui en bicicleta o corrent.

El projecte, a càrrec de la conselleria d’Espais Públics, preveu un calendari d’actuació de dos mesos. En concret, aquesta setmana s’està senyalitzant tota la zona i el proper dilluns, 9 d’abril, ja estarà tallada a la circulació aquesta via.

“Aquesta zona és molt utilitzada pels tarragonins per fer esport. El que volem és que tingui preferència la gent que practica esport o passeja, en detriment dels vehicles, per la qual cosa reduirem a un carril la circulació”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. I afegeix: “Les platges són els espais verds de la ciutat i volem que els tarragonins tinguin un lloc preferent, per això ampliem la zona de vianants”.

Aquesta actuació és molt ambiciosa perquè significa renovar tot el passeig Rafael Casanova transformant aquest pulmó de la ciutat en un espai d’oci pels tarragonins, la qual cosa implica reduir a un carril la circulació.

Quan estiguin finalitzades les obres la circulació viària a la zona quedarà de la següent manera: Del Fortí de Sant Jordi a la platja de l’Arrabassada: per Via Augusta i carrer Josep Ras i Clavalls o bé pels carrers d’Ernest Lluch i Montserrat Roig; de la platja de l’Arrabassada al Fortí de Sant Jordi: per passeig Rafael Casanova, en sentit únic; la Via Augusta mantindrà els dos sentits de la circulació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: