Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canvia el sentit de circulació del carrer de les Tres Eres, el camí de la Creu i la Via Augusta de Cambrils

De manera provisional, durant les vacances de Setmana Santa també s’obrirà al trànsit un carril de circulació del passeig la Salle

Operaris acabant de pintar la nova senyalització per a fer efectiu el canvi circulatori Operaris acabant de pintar la nova senyalització per a fer efectiu el canvi circulatori LLUÍS ROVIRA/ REVISTA CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 23 Març 2018 08:04

Coincidint amb l’inici de la temporada més turística i el conseqüent increment de trànsit, aquest dijous d'ha canviat el sentit de circulació del carrer de les Tres Eres, el camí de la Creu i la Via Augusta de Cambrils. A més, de manera provisional, durant les vacances de Setmana Santa també s’obrirà al trànsit un carril de circulació del passeig la Salle. L’objectiu de les mesures és donar més fluïdesa als trànsit rodat, evitar possibles retencions i minimitzar l’impacte de les obres de reconversió de l’antiga carretera N-340.

D'aquesta manera, el carrer de les Tres Eres serà de sentit únic, des de l’antiga N-340 cap als barris de Molí d’Avall, Fontcoberta, centre direccional i del Port. Deixarà de ser de sortida cap a l'N-340, tal com ho és actualment. El carrer del camí de la Creu es modificarà el sentit de circulació, que serà únic des de la Via Augusta cap a l’antiga N-340. I, finalment, el carrer de la Via Augusta, en el tram que va des del camí de la Creu fins a la rotonda amb al carrer Molí d’Avall-, serà de sentit únic cap al port i la riera d’Alforja en la seva calçada més ample, i es mantindrà l’actual sentit únic en la seva calçada més estreta.

S'obre temporalment la circulació al passeig La Salle

A més, també s’obrirà temporalment la circulació del passeig La Salle, que està tallat des del 17 d’octubre. A partir de divendres i durant els dies de major circulació de Setmana Santa, s’obrirà un carril per a vehicles en el sentit de muntanya a mar i un altre per a vianants. La previsió és obrir una pista de formigó al mig de la zona en obra, des del carrer Foix fins al passeig la Salle. Durant les dues o tres setmanes que es mantindrà obert al trànsit, les obres es concentraran a la zona de l’avinguda Vidal i Barraquer.

Increment de trànsit

Des del començament del mes de març la circulació ja ha augmentat un 20% i es calcula que seguirà creixent, podent arribar fins a un 110% entre els dies 26 de març i 1 d’abril i d’un 170 al 230% al final de la primavera. Aquest increment es notarà especialment en les diferents avingudes i carrers que permeten accedir o sortir dels barris marítims de Cambrils (el Port, l’Eixample Platja o el Prat d’en Forès) i del barri Molí d’Avall de Vinyols i els Arcs.

Durant l’hivern, en la fase inicial de les obres, des de la Policia Local s’havia mantingut un sistema de circulació alternativa per les obres pel carrer de les Tres Eres, la Via Augusta i el camí de la Creu que respectava els sentits circulatoris i que ha funcionat durant els mesos de menys intensitat de trànsit. Però amb el progressiu augment de la mobilitat aquest sistema seria insuficient i es podrien produir retencions a la rotonda de la Via Augusta amb el carrer Molí d’Avall, a la rotonda de l’antiga N-340 amb el camí de la Creu i, sobretot, a la intersecció entre la Via Augusta i el carrer de les Tres Eres.

Les noves mesures s’han acordat en una reunió sobre el terreny entre representants tècnics de l’Ajuntament de Cambrils, l’empresa constructora i la Policia Local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: