Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova línia R-17 de trens regionals unirà Salou i Barcelona

L'alcalde de Salou anuncia al ple el compromís de la Generalitat d'unir amb una nova línia l'estació de Salou-PortAventura i Barcelona un cop entri en funcionament el Corredor del Mediterrani

Quan l'estació de Salou quedi fora de servei pel desmantellament de les vies, la Generalitat connectarà el municipi a través de l'estació Salou-PortAventura Quan l'estació de Salou quedi fora de servei pel desmantellament de les vies, la Generalitat connectarà el municipi a través de l'estació Salou-PortAventura BERNAT BORRÀS/ TRENS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 01 Març 2018 08:04

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat durant el ple celebrat aquest dimecres el compromís de la Generalitat de crear una nova línia de trens regionals, la R-17, que unirà l'estació de Salou-Port Aventura, principi i final d'aquesta futura línia, amb Barcelona. Granados diu que el compromís ha sorgit de la reunió celebrada dilluns entre representants de l'Ajuntament de Salou i del govern català. Segons l'alcalde, en aquesta trobada la Generalitat també va manifestar la voluntat de crear un servei de trens llançadora des de Salou a Tarragona per a connectar el municipi amb el futur Corredor. Tot plegat serien mesures amb l'objectiu que la capital de la Costa Daurada no perdi connectivitat amb la supressió de la principal estació del carrer Barcelona, que quedarà fora de servei un cop s'hagin desmantellat les vies amb l'entrada del Corredor.

L'alcalde ha fet aquest anunci en el debat produït arran d'una moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans en que es demanava la creació d'un Pla Alternatiu de Transport per a afrontar el servei ferroviari que quedarà un cop inaugurat el nou Corredor. El grup de l'oposició creu que Salou no està preparat per a fer-hi front en els propers mesos. La moció també instava a l'Ajuntament de Salou a iniciar les negociacions necessàries amb la Generalitat per tal que es conegui el posicionament en relació al projecte de Tren-Tram o amb qualsevol altre projecte que solucioni la pèrdua de connexió entre els municipis afectats. La moció ha rebut el suport dels 4 regidors de Cs i els dos del PP mentre que la resta han votat en contra: CiU (7), PSC (4), ERC (2) i Guanyem Salou (1).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: