Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bus arribarà a la urbanització Sant Joan de Reus

El servei de bus arribarà durant el mes de març a la urbanització i evitarà que els veïns hagin de desplaçar-se a peu fins a l'avinguda Marià Fortuny 

Imatge d'arxiu de la urbanització Sant Joan de Reus Imatge d'arxiu de la urbanització Sant Joan de Reus CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 22 Febrer 2018 08:55

L’empresa municipal Reus Transport treballa per trobar la millor fòrmula perquè el servei de bus cobreixi la urbanització Sant Joan, una històrica reivindicació dels veïns i veïnes d'aquest barri. L’objectiu és que, durant el mes de març, arribi a la urbanització amb una freqüència de servei per atendre la petició dels veïns, que encara no s'ha concretat.

La urbanització, situada a la zona nord-est de la ciutat, demanda des de fa temps un servei d’autobús urbà regular per anar i tornar del centre de la ciutat. Des de principis d’any, Reus Transport estudia quina solució és viable per fer-ho possible i treballa amb l’objectiu que el bus arribi regularment a la urbanització durant el proper mes de març.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma: "Hem treballat per trobar la millor solució per atendre les demandes dels veïns de la urbanització Sant Joan, que fa temps que sol·liciten poder disposar del servei de transport municipal". El regidor d'Urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza considera que "en altres barris ho hem solucionat amb iniciatives innovadores i ara estem treballant per oferir una alternativa viable per aquesta zona de la ciutat, d’acord amb els recursos disponibles per part de Reus Transport."

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: