Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona també critica que s'hagi apostat per l'aeroport de Girona com a quarta pista del Prat

L'Ajuntament de Tarragona comparteix les crítiques de Reus i considera que Foment "ha deixat en l'oblit" les comarques tarragonines

La portaveu del govern municipal de Tarragona, Begoña Floria, en una imatge d'arxiu La portaveu del govern municipal de Tarragona, Begoña Floria, en una imatge d'arxiu ARXIU
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 09:06

La portaveu del govern municipal de Tarragona, Begoña Floria, ha explicat en declaracions a Tarragona Ràdio que "sempre hi ha excuses per prioritzar les connexions entre Barcelona i Girona i deixar en l'oblit les comarques tarragonines". En aquest sentit, ha recordat que aquesta és la segona àrea metropolitana de Catalunya i considera que no té cap mena de justificació "l'enèsim cas on es deixen de banda els interessos en infraestructures del Camp de Tarragona".

Cal recordar que l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va acusar ahir l’Estat d’haver “deixat de banda” el territori amb la seva aposta per l’Aeroport de Girona. Pellicer es va mostrar “decebut” amb el Ministeri de Foment i es queixa que només hagi mirat “cap al nord”. L'alcalde reusenc lamentava que l'Estat no aposti per l’Aeroport de Reus com a quarta pista del Prat i  tampoc tingui plans sobre el projecte de construcció de l’estació intermodal al sud de l'aeroport. 

Pellicer també es va queixar del “centralisme” de Madrid i Barcelona i va lamentar que s’hagi “mirat cap al nord” quan agafar un tren al Camp de Tarragona “encara és una aventura en ple segle XXI”. La voluntat de l'Ajuntament de Reus és crear un front comú que també inclogui la resta d’alcaldes del territori, com el de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: