Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aparcar a Reus cada migdia, nit i festius per 33 euros al mes

Reus Mobilitat i Serveis ofereix la nova Tarifa Resident als pàrquings municipals, que equival a poc més d’un euro/dia

El regidor d'Urbanisme i president de Reus Mobilitat i Serveis, Marc Arza, va presentar dimecres la nova Tarifa Resident El regidor d'Urbanisme i president de Reus Mobilitat i Serveis, Marc Arza, va presentar dimecres la nova Tarifa Resident CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 09:55

La xarxa municipal d’aparcaments de Reus ha estrenat aquest 2018 la nova Tarifa Resident dins de l’oferta de serveis d’abonament que ofereix l’empresa Reus Mobilitat i Serveis. La Tarifa Resident és un abonament econòmic i dissenyat especialment per a tots els usuaris que fan ús de l’aparcament en horari residencial: migdia, nit i festius.

Aquest nou abonament té un import mensual de 33 euros, el que significa un cost diari de poc més d’un euro.

Aparcar cada migdia, a la nit i tots els festius

La TR està pensada per a usuaris que fan ús de l’aparcament en horari residencial i no comercial amb una freqüència diària. Permet l’estacionament a qualsevol dels 8 pàrquings de la xarxa municipal de la ciutat en l’horari següent: Dies laborables (de dilluns a dissabte): a l’hora de dinar –entre les 13h i les 16h– i a la nit –des de les 19h a les 09h del matí del dia següent; Diumenges i dies festius: aparcament 24 hores + 20 hores, ja que el titular de l’abonament resident disposa d’un bonus mensual de 20 hores addicionals d’aparcament fora d’aquest horari (per exemple, el dissabte a la tarda).

A més, fora de l’horari establert per la tarifa resident, el consum acumulat en 24 hores mai podrà superar el màxim diari establert de 4 euros al dia (tarifa comercial vigent als pàrquings municipals).

33 euros al mes o 363 euros l’any

Com la resta d’abonaments, en aquest cas també hi ha diverses bonificacions. D’una banda, si es paga anualment, l’import és de 363 euros l’any, per tant, un mes surt gratis. Aquesta targeta resident substitueix i amplia les prestacions de l’abonament nocturn, vigent fins a 2017. En aquest cas, l’import mensual era de 51 euros i l’anual de 561 euros.

Per aconseguir-la no cal cap requisit previ, només adreçar-se a l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis i contractar-la. La resta de modalitats d’abonament per aparcar a la xarxa municipal mantenen els preus un any mes.

Un any més el màxim diari a 4 euros

Aquest 2018 no s'han modificat els preus i es manté vigent la tarifa reduïda de l'aparcament de llarga durada –amb el màxim diari de 4 euros–. També se segueix aplicant la tarifa nocturna –0,50 euros l'hora, des de les deu de la nit a les sis del matí– i continua l'aposta pel vehicle elèctric a la xarxa municipal d'aparcaments, amb la gratuïtat per recarregar els vehicles elèctrics i un descompte del 50% per aparcar.

I si el màxim diari continua a 4 euros a tots els aparcaments –Llibertat, Oques, Baluard, Prim, Pastoreta, Sant Ferran, Carrilet i La Fira Centre Comercial–, això vol dir que a partir de la tercera hora d'estada, el preu ja no pot superar els 4 euros. Amb aquestes tarifes es referma la tendència dels darrers exercicis i ara l’opció d’aparcar als pàrquings subterranis és més econòmica que fer-ho a les places de zona blava en superfície.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: