Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dilluns s'inicien obres d'asfaltatge al polígon industrial de Valls

Les obres al carrer Artesans s’executaran per trams per minimitzar les afectacions a la circulació i es preveu que finalitzin el 13 de febrer

Nau del carrer Artesans, al polígon industrial de Valls Nau del carrer Artesans, al polígon industrial de Valls TOT FINQUES
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 19:44

El proper dilluns dia 5 de febrer s’iniciaran les obres de renovació del ferm del carrer Artesans de Valls, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial. Es preveu que les obres finalitzin el proper dimarts dia 13, en una actuació que suposarà una inversió de l’Ajuntament de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

La regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, per tal de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer Artesans a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge.

Tot i que aquest calendari s’ha planificat per reduir al màxim les afectacions i les molèsties a la circulació del carrer Artesans, es recomana que per accedir al polígon industrial s’eviti, en la mesura del possible, aquesta via i s’utilitzin trajectes alternatius. En aquest sentit, a més de la senyalització d’obres que s’instal·larà, la Policia Local de Valls reforçarà els serveis en aquesta zona del polígon per regular el trànsit i orientar els conductors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: