Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra rehabilitarà la passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar

Un informe tècnic va detectar fissures, humitats, desnivells, esglaons trencats i desgast de baranes i tanques

La passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar de Torredembarra La passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar de Torredembarra CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Desembre 2017 18:15

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres de rehabilitació de la passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar. El pressupost contemplat al projecte és de 97.803, 77 € (IVA inclòs), una durada de dos mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 15 de gener. El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que l’objectiu del projecte és realitzar una rehabilitació integral de la passarel·la de vianants que creua les vies del tren entre el carrer del Ferrocarril i el carrer de Joaquim Costa, a Baix a Mar.

Un informe tècnic havia detectat fissuració i encrostament marcats per la corrosió dels armats; humitats en la part inferior de les superfícies de formigó, fissures i deformabilitat dels trams d’escala; separació en els paviments dels replans; desnivells, trencament i disfuncions dels esglaons; corrosió generalitzada de les baranes, i quartejat del formigó de reforç-reparació del pilar baix del carrer de Joaquim Costa. D’acord amb aquests problemes detectats, el projecte preveu la rehabilitació de l’estructura, el canvi d’esglaons i el canvi de baranes i tanques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: