Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vial Bryant estarà tallat una setmana degut a la col·locació d’un nou tram de la Passarel·la Port-Ciutat

El tall de trànsit començarà el 12 de desembre, a les 9h, i fins el 18 de desembre, a les 7h

Imatge virtual de la Passarel·la Port-Ciutat Imatge virtual de la Passarel·la Port-Ciutat CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 17:17

La col·locació del tram 9 de la Passarel·la Port-Ciutat de Tarragona comportarà tallar el trànsit al Vial de Bryant durant sis dies –des del dimarts 12 de desembre, a les 9h, fins el dilluns 18 de desembre, a les 7h-. El motiu són els treballs de subministrament, assemblatge, instal·lació i muntatge del tram corb de la passarel·la.

Els treballs es faran en dues fases. La primera comportarà el tall de la circulació rodada del 12 al 18 de desembre entre les rotondes amb Passeig d’Espanya i amb Via Augusta per descarregar els subtrams que composen el tram 9, assemblatge dels 3 trams, unió soldada dels mateixos i preparació de la fitació provisional a la vorera del costat ciutat del vial. Aquesta fase de soldadura es perllongarà durant tota la setmana. Quan estigui tot preparat i en els dies finals d’aquest mateix tall de trànsit, es procedirà a l’hissat i col·locació del tram en la seva posició definitiva i es procedirà a la seva unió amb el final del tram 8 ja col·locat.

Un cop finalitzades totes les operacions previstes, s’obrirà a la circulació rodada el vial, mantenint la fitació provisional degudament senyalitzada a la vorera del costat del vial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: