Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posa un trenet turístic pel dia de Tots Sants

La parada es trobarà a la plaça 11 de Setembre del municipi

El trenet turístic de Salou portarà els ciutadans al cementiri El trenet turístic de Salou portarà els ciutadans al cementiri CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Octubre 2017 13:21

Com és ja tradicional, l’Ajuntament de Salou posa a disposició de la ciutadania el trenet turístic per a poder acostar a aquells que ho desitgin a les instal·lacions del Cementiri Municipal en la jornada de Tots Sants. El trenet funcionarà el proper dimecres 1 de novembre, des de les 9h i fins les 14 h. La sortida i arribada es farà des de la plaça 11 de Setembre en rutes ininterrompudes durant tot el matí.

A més, des del cos d’agents de la Policia Local s’ha establert un dispositiu especial de control de trànsit i per millorar la mobilitat. Els horaris de sortida del trenet des de la plaça 11 de Setembre seran a les 9, 10, 11, 12 i 13 hores. Les sortides des del cementiri seran a les 9,30h; 10:30h; 11:30h; 12:30h i 13:30h (final de servei a la plaça 11 de Setembre).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: