Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reclamen recuperar una línia de bus al Vendrell

Veïns del barri de Sant Salvador volen que el servei d’autobús torni a arribar a la zona del Sanatori

Parada d'autobusos del Vendrell Parada d'autobusos del Vendrell AUTOBUSOS BCN
Mobilitat Taempus
Diumenge, 10 Setembre 2017 13:43

L’Agrupació Veïnal de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs ha entrat una petició per escrit a l’Ajuntament del Vendrell reclamant que tornin a posar en servei la línia de bus que unia el poble amb la zona del Sanatori, al límit del barri marítim de Sant Salvador i a tocar del municipi veí de Calafell. Aquesta línia va deixar de funcionar fa anys a conseqüència de la reestructuració del servei de transport públic de la ciutat.

Ara, els veïns de la zona consideren que és necessari recuperar aquesta línia ja que els residents en aquesta zona “pateixen greus problemes de mobilitat”. L’entitat veïnal considera que els veïns de Sant Salvador són víctimes d’un greuge comparatiu respecte a la resta de vendrellencs, ja que “paguen els mateixos impostos i no reben els mateixos serveis, com a mínim, en matèria de servei de transport públic”.

En la petició que han tramès en el registre municipal assenyalen que la desaparició de la línia que connectava el Vendrell amb la zona del Sanatori de Sant Salvador ha generat un greu perjudici als veïns d’aquesta zona i que ha complicat molt els desplaçaments a altres zones de referència del municipi, com ara les escoles Secallets i Pla de Mar, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Coma-ruga i l’hospital del Vendrell. La situació és especialment complicada per a les persones grans que no disposen de mitjà de transport particular. L’Ajuntament del Vendrell encara no ha contestat la petició feta pels veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: