Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marxa lenta de protesta avui a la C-31 i la C-32 al Penedès

La Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf reclama l’alliberament del peatge del tram sud de l’autopista

Imatge d'arxiu d'una mobilització anterior per demanar la gratuïtat de l'autopista C-32 Imatge d'arxiu d'una mobilització anterior per demanar la gratuïtat de l'autopista C-32 EL PUNT AVUI
Mobilitat Taempus
Divendres, 01 Setembre 2017 08:12

Les entitats ciutadanes i socials aplegades a la Xarxa de Mobilitat Penedès Garraf, que reclamen l’alliberament del peatge del tram sud de l’autopista C-32, han convocat una nova protesta per avui, divendres. Consistirà en una marxa lenta de vehicles per l’autopista i per la carretera C-31 per fer palès el col·lapse i l’elevadíssim nombre d’accidents que hi ha en aquest tram de carretera. Aquesta iniciativa es pren després de les mesures restrictives imposades pel departament d’Interior a les anteriors peticions per tallar el peatge de Cunit i Cubelles.

Davant les reiterades prohibicions, els organitzadors van decidir anul·lar la darrera protesta i proposar un nou model de mobilització, com el que pretenen dur a terme avui. Per això no han demanat cap permís a Trànsit “perquè no és necessari, perquè les velocitats mínimes que estableix el Codi de la Circulació es respectaran”.

La marxa sortirà a les 18.45h de la plaça Mediterrània de Calafell i recorrerà la C-31 i la C-32 fins a Vilanova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: