Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració per reclamar la represa de les obres al túnel del Coll de Lilla

La mobilització de diumenge ha estat convocada per l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, qui no descarta presentar una querella contra Foment per aquesta "deixadesa"

Les obres del túnel del Coll de Lilla tornen a estar paralitzades Les obres del túnel del Coll de Lilla tornen a estar paralitzades ACN
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juliol 2017 13:39

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha anunciat que el pròxim diumenge, 23 de juliol, es realitzarà una concentració ciutadana per reclamar la represa de les obres del túnel del Coll de Lilla, a partir de les 18h, en la rotonda d’entrada a l’autopista AP-2 de Montblanc. El passat mes de maig Valls i Montblanc s’unien per demanar celeritat en la realització de les obres, que s’havien reprès feia uns dies. Tot i això, els treballs en el túnel del Coll de Lilla tornen a estar paralitzats, motiu pel qual l’alcalde montblanquí es planteja interposar una querella a Foment.

Enguany, els pressupostos de l'Estat tenien una partida pressupostaria de 13, 5 milions d’euros per a l’esmentada obra, segons ha recordat l’alcalde, que també ha explicat que ha mantingut una conversa telefònica amb el delegat del Ministeri de Foment a Catalunya, Lluís Bonet: “M’ha comentat que hi ha un incompliment de contracte amb Acciona i estan mirant de rescindir-lo”. El batlle, a més, ha reconegut que està estudiant la possibilitat de presentar una querella contra Foment per la deixadesa dels treballs: “Ja fa un any i mig que ens estan prenent el pèl i no sabem quina sortida podem tenir”, s’ha queixat. Per acabar, Josep Andreu ha manifestat que el túnel del Coll de Lilla “serà la cirereta al pastís del ministeri de Foment per a demostrar la seva ineficàcia en les infraestructures del nostre país”.

Per això, l’Ajuntament de Montblanc ha convocat la concentració ciutadana a la rotonda d’entrada de l’autopista AP-2 de Montblanc, el diumenge 23 de juliol, a les 18h. Amb motiu de la concentració es produiran dos talls de circulació de cinc minuts cadascun, de les 18h a les 18:05h i de les 18:15h a les 18:20h, per no crear gaires molèsties als conductors. Els assistents a la concentració podran deixar el vehicle a l'aparcament del cementiri. La concentració ciutadana compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de la resta d'ajuntaments de la comarca, i s'hi han adherit consistoris de les comarques veïnes, com Valls i Alcover, les cambres de comerç de Tarragona, Reus i Valls, la federació de transportistes de Tarragona, l'Associació d'Empresaris de la Química de Tarragona (AEQT) i els sindicats UGT i CCOO.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: