Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona posa en marxa la prova pilot de parades de bus a demanda a Llevant

L'objectiu de la "parada a demanda" és reduir el nombre de quilòmetres que realitza l'autobús en buit i que afecta a les parades d'algunes línies

Un bus de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) Un bus de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juliol 2017 17:55

A partir d’avui dilluns, 10 de juliol, s’inicia la prova pilot de parada a demanda a la urbanització Balcó de Tarragona, situada a Llevant, dins del recorregut de la Línia L55. Aquesta opció de servei té la finalitat de reduir el nombre de quilòmetres que realitza l’autobús en buit i que afecta a les parades d’algunes línies. El sistema consisteix en un polsador d’avís a la parada, que l’usuari ha de prémer 15 minuts abans de l’hora prevista d’arribada, segons l’horari que figuri al pal de parada.

A la tornada, l’usuari només haurà d’avisar al conductor que vol baixar a la parada Balcó de Tarragona. Aquesta iniciativa de parades a demanda permetrà a l’empresa millorar el servei a l’usuari, així com sostenir la cobertura territorial, ja que malgrat tenir un nivell d'ús molt baix, aquest sistema permet optimitzar els recursos públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: