Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova rotonda per millorar l’accés a una zona industrial de Sarral

Els treballs, amb una inversió de prop de 400.000 euros, començaran la propera tardor i duraran vuit mesos

Plànol de les obres que es duran a terme la propera tardor a Sarral Plànol de les obres que es duran a terme la propera tardor a Sarral CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2017 11:49

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de construcció d’una rotonda a la TP-2311 a Sarral que millorarà l’accessibilitat a una zona industrial. Els treballs comptaran amb una inversió de 382.094 euros i començaran la propera tardor amb un termini d’execució de vuit mesos.

El nou giratori se situarà al sud-oest de Sarral, a la TP-2311, carretera de Sarral a la Cabra del Camp i al Pla de Santa Maria on hi ha un accés cap a l’autopista AP-2. En aquesta carretera, actualment existeix un encreuament des d’on s’accedeix a una zona industrial, que presenta certa dificultat a l’hora de maniobrar –especialment en els moviments de i cap a l’autopista AP-2- ja que els vehicles han de fer un gir molt pronunciat.

La construcció de la rotonda facilitarà aquests moviments i permetrà millorar així, l’accessibilitat a aquesta zona i la seguretat viària en aquesta carretera. El giratori tindrà 40 metres de diàmetre fins a la línia blanca exterior, amb una calçada anular de 8 metres, voral exterior d’1,5 metres i voral interior de 0,5 metres d’amplada. Es preveuen tres vials de connexió de la rotonda cap al nucli de Sarral, cap al Pla de Santa Maria i cap a la zona industrial.

Les obres inclouran els moviments de terres, desviament de serveis afectats i tasques de pavimentació corresponents per a formar la rotonda, així com la disposició d’elements de drenatge, senyalització, seguretat i urbanització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: