Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei bus-platja de Tarragona comença dilluns amb una ampliació de recorregut

Enguany la L16 amplia el recorregut, que serà des de Pont i Gol, enlloc de Francesc Macià

La L8, una de les línies que connecta el centre amb les platges de Tarragona. A l'estiu, s'hi afegeix la L16 La L8, una de les línies que connecta el centre amb les platges de Tarragona. A l'estiu, s'hi afegeix la L16 CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2017 11:35

Per segon any consecutiu, el 26 de juny començarà el servei d’estiu bus-platja de Tarragona amb la L16. Aquest servei és un reforç de les línies que ja van a platges com la L8 fins platja Arrabassada, la L11 fins platja Llarga i la L12 que arriba fins la platja de la Móra. Enguany la L16 amplia el recorregut, que serà des de Pont i Gol, enlloc de Francesc Macià, i arribarà fins les platges de l’Arrabassada, Savinosa i Llarga. Cal recordar que també s’allarga la L22 per apropar els usuaris a la platja del Miracle.

La L16 de reforç a platges va registrar l’any passat un increment de quasi 40.000 viatgers respecte a la campanya de platges de 2015. En el global de la xarxa, l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha incrementat en un 2,62% el nombre de viatgers durant l’any 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: