Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls i Montblanc demanen “més ritme” a les obres del coll de Lilla a l’A-27

La Conca de Barberà s’adhereix al projecte de promoció industrial Camp de Valls- Parc Industrial de l’Alt Camp

El Ministeri de Foment ha reprès les obres de l'entorn del túnel del coll de Lilla El Ministeri de Foment ha reprès les obres de l'entorn del túnel del coll de Lilla ACN
Mobilitat Josep Cartanyà
Dilluns, 22 Mai 2017 19:49

Els alcaldes de Valls, Albert Batet, i de Montblanc, Josep Andreu, han comparegut avui junts per demanar més celeritat en les obres de l’A-27. Les obres de construcció del tram del túnel del coll de Lilla –pressupostat per l’Estat en 84,5 milions- s’han reprès fa uns dies però, segons les previsions del govern espanyol, no preveuen acabar fins al 2020. Per aquest motiu, l’alcalde de Valls, Albert Batet, ha manifestat que “la velocitat amb la que es treballa no és prou satisfactòria”, tot i que, -en base a l’experiència que hi ha hagut fins ara-, els dos batlles “firmaríem” que els treballs estiguessin llestos al 2020.

Batet i Andreu han recordat la importància que té aquesta infraestructura per a les empreses de l’Alt Camp i la Conca de Barberà que es troben “en ple creixement", però que estan pendents de la posada en marxa del tram del túnel per millorar les seves expectatives. Com a exemples, l’alcalde de Montblanc ha destacat que “tenim ampliacions en marxa com la de l’empresa Simo -4.500 m2 més i 100 treballadors més-, o a Mahle Behr Spain –l’antiga Frape Behr-, que crearà un nou forn i que suposarà una ampliació de 3.800 m2 i 150 nous llocs de treball.

La Conca s’uneix a Camp de Valls- Parc Industrial de l’Alt Camp

Valls i Montblanc ha anunciat que les dues comarques que representen han decidit unir-se per treballar de forma conjunta en matèria de promoció industrial. Batet i Andreu han assenyalat que –amb una població que suma uns 65.000 habitants- tenen moltes coses en comú, com ara uns dels índex d’atur més baixos del Camp de Tarragona i del país, la proliferació de noves indústries i l’activitat econòmica que es genera als polígons “en l’àmbit agroalimentari, industrial, de l’automoció, del paper, el plàstic i la ilogística”, ha explicat Batet.

Per tot plegat, la Conca ha donat un nou pas i s’ha adherit al projecte de promoció industrial Camp de Valls- Parc Industrial de l’Alt Camp, que ja integren una dotzena de municipis d’aquesta comarca. Andreu ha destacat que “compartim el mateix model de creixement”, mentre que Batet ha afegit que “també podrem oferir ma d’obra a les ciutats de Tarragona i Reus, tenint en compte que el nostre índex d’atur és gairebé estructural”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: