Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Senat aprova millorar els accessos de l’A7 a Tarragona

La reclamació del grup municipal d'ERC de Tarragona arriba a la Comissió de Foment de la mà de la senadora Laura Castel

ERC va reclamar que Foment adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164, allargant-les fins als 125 metres ERC va reclamar que Foment adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164, allargant-les fins als 125 metres CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2017 20:00

El portaveu d’ERC-MES-MDC a Tarragona, Pau Ricomà, celebra que la Comissió de Foment del Senat hagi aprovat per unanimitat reclamar a l’executiu espanyol la millora dels accessos de l’A-7 al seu pas per Tarragona. Laura Castel, senadora d’ERC per Tarragona, ha fet arribar aquest dimecres a la Comissió una petició impulsada des de la capital tarragonina pel grup municipal. "El passat mes de novembre vam presentar al plenari una moció denunciant la perillositat de les incorporacions i sortides de l’A7 i ara hem volgut fer un pas més enllà i per això ho hem fet arribar a la Comissió de Foment. Aprofitant la presència d’ERC a Madrid volem aportar solucions a les necessitats de la ciutat", explica Ricomà.

Des d’ERC es reclama que el Ministeri de Foment adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164 allargant-les fins als 125 metres. Recorden que aquest és un requisit que marca la normativa per a carreteres on la velocitat és de 100 km/h. "L’A7 és un eix viari fonamental per a la ciutat, una circumval·lació urbana que suporta un trànsit de l’ordre de 50.000 vehicles diaris, molts d’ells d’alt tonatge. És indispensable garantir-ne la seguretat, les incorporacions i sortides tal i com estan dissenyades suposen un perill pels conductors", conclou Ricomà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: