Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pedalada per reivindicar un carril bici fins a l'antiga Laboral

La marxa va reunir uns 200 ciclistes, la majoria dels quals fan servir la bicicleta per anar a estudiar o treballar

La marxa de bicicletes va unir ahir el centre de Tarragona i el Complex Educatiu La marxa de bicicletes va unir ahir el centre de Tarragona i el Complex Educatiu ACN
Mobilitat Agnès Llorens
Dijous, 20 abril 2017 08:06

“Em desplaço habitualment en bicicleta fins a la feina i fa un mes em va atropellar una furgoneta. Aquest fet és circumstancial, però podria passar a qualsevol dels estudiants que cada dia fan el trajecte fins al complex educatiu.” Qui parla és Imma Gandía, professora de l'IES Pere Martell, que es recupera de les seves lesions i que ahir, dimecres, va donar suport amb la seva presència a la bicicletada per reivindicar la instal·lació d'un carril bici destinat a totes les persones que, cada dia, fan servir la bicicleta per arribar fins al complex educatiu, l'antiga Laboral.

La trobada va reunir fins a 200 ciclistes –molts dels quals fan servir la bicicleta cada dia per anar a estudiar o treballar–, que van traçar el recorregut entre l'IES Vidal i Barraquer i les instal·lacions del complex. Els organitzadors de la pedalada calculen que per arribar a l'antiga Laboral cal passar per l'autovia de Salou, un tram pel qual els cotxes passen a vuitanta quilòmetres per hora i que “molts alumnes fan a peu cada dia o en bicicleta”, segons explica el col·lectiu, que reclama solucions per posar remei a aquest problema de mobilitat de la ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: