Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP del Vendrell recorda que al Botafoc no hi cap aparcament

El grup de l'oposició recorda que actualment la zona de Botafoc -futur parc verd- s'està utlitzant de manera "il·legal" com a aparcament

El solar del Botafoc només es farà servir temporalment com aparcament segons l’Ajuntament del Vendrell El solar del Botafoc només es farà servir temporalment com aparcament segons l’Ajuntament del Vendrell RTV EL VENDRELL
Mobilitat Cati Morell / Taempus
Dilluns, 20 Març 2017 08:02

El grup municipal de Som Poble-CUP del Vendrell ha recordat en un comunicat que al futur parc del Botafoc del Vendrell no hi ha lloc per a l'aparcament. La CUP ha fet aquest comunicat, on recull diferents aspectes de la normativa municipals sobre zones verdes, després que el govern local ha obert un procés de participació ciutadana per decidir com ha de ser la futura gran zona verda que es farà amb una subvenció de la UE.

En aquest moment la zona del Botafoc s'està utilitzant de manera “il·legal” com a aparcament. Som Poble-CUP ha explicat en diferents ocasions que aquesta zona és una important reserva de terreny per destinar a zona verda, segons el planejament urbà de la ciutat. Per això, el grup de Som Poble reclama al govern municipal que expliqui què farà amb la partida de 400.000 euros que va col·locar al pressupost municipal del 2016 per a la creació d'una zona d'aparcament al parc del Botafoc, malgrat les crítiques de l'oposició.

Som Poble demana que els ciutadans participin en el procés obert des de l'Ajuntament per tal de definir el futur d'aquesta zona, però que s'informin. Segons ells, és important saber que el Vendrell, per ara, té 2,70 metres quadrats de zona verda per habitant, quan el valor mínim de referència són deu.

D'altra banda, el planejament urbanístic del Vendrell només permet un 5% de superfície per a elements accessoris, instal·lacions esportives a l'aire lliure, o edificis socioculturals. Per tant, dels 51.708 metres quadrats, només se'n podran destinar 2.585 a aquests usos. Per Som Poble, és important que tothom conegui les limitacions abans de fer les propostes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: