Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitzen les obres del camí del Pont de Goi a Alcover

Les actuacions han millorat la seguretat dels vehicles i del veïnat

Imatge de les obres finalitzades que permetran millorar la visibilitat de conductors i veïns Imatge de les obres finalitzades que permetran millorar la visibilitat de conductors i veïns CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Març 2017 11:17

Les obres d’arrenjament del camí del Pont de Goi d’Alcover, amb una superfície de 1300 metres quadrats i que han costat 55.000 euros, han finalitzat. Els treballs han consistit en l’eixamplament del camí, fins assolir una amplada mínima de cinc metres, amb la retirada dels marges actuals, i la substitució dels mateixos murs de blocs de formigó.

Aquestes actuacions, segons l’Ajuntament del poble, han permès millorar la visibilitat i la circulació simultània de dos vehicles per tal d’augmentar la seguretat dels veïns i veïnes de les urbanitzacions i dels i les propietàries de les finques rústiques de la zona. Aquesta intervenció ha vingut motivada per les reiterades queixes de la ciutadania, ja que la principal reivindicació venia donada a causa de la nul·la visibilitat en algun dels trams.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: