Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicien les obres del barri marítim de Sant Salvador al Vendrell

Els treballs milloraran la mobilitat i el drenatge de la via, que s’integrarà a la trama urbana

Zona del barri marítim de Sant Salvador, al Vendrell, on es realitzaran les millores. Zona del barri marítim de Sant Salvador, al Vendrell, on es realitzaran les millores. CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Març 2017 17:53

La Diputació de Tarragona inicia les obres de condicionament de la travessera urbana de Sant Salvador, al Vendrell. Els treballs contemplen l’adequació de la part final de la carretera TV-2127, de la qual és titula la ens supramunicipal. El tram que es condicionarà té una llargada de 234 metres, entre la darrera rotonda existent i la cruïlla amb l’avinguda Palfuriana.

Amb aquestes noves obres es preveu que aquesta travessera s’integri a la trama urbana de Sant Salvador. Amb l’objectiu de millorar la mobilitat, es convertirà en sentit únic de circulació, direcció mar i la sortida es farà pel carrer Francolí. A més, s’arranjaran i s’ampliaran les voreres així com la renovació del paviment. Totes aquestes actuacions s’encaminen a aconseguir la reducció de la velocitat dels vehicles a l’entrada de Sant Salvador i a guanyar espai per als vianants.

Els treballs contemplen també la millora del drenatge amb la construcció d’una nova xarxa d’aigües pluvials i el soterrament dels diferents serveis. En concret s’instal·larà un col·lector d’aigües pluvials d’un metre de diàmetre. Pel que fa a la jardineria, es mantindran tots els plataners existents i es plantaran nous exemplars. A més, es substituirà l’enllumenat amb LED’s per tal de millorar l’eficiència energètica. Els treballs obligaran a fer restriccions de trànsit i talls de circulació.

El termini previst d’execució d’aquestes millores és de sis mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: