Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà instal·larà pilons al carrer Sant Isidre per donar prioritat al vianant

Estarà enllestit en quinze dies aproximadament i té com objectiu evitar situacions de perill

Imatge del carrer Sant Isidre de Roda de Berà. Imatge del carrer Sant Isidre de Roda de Berà. CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Febrer 2017 18:07

El departament de Territori de l’Ajuntament de Roda de Berà iniciarà el proper 6 de març la instal·lació de pilons a ambdós costats del carrer Sant Isidre per tal de donar prioritat al vianant. El tram serà el comprés entre la intersecció del carrer Generalitat fins la cruïlla amb el carrer Joan Carles I, al costat de la plaça de la Sardana.

L’actuació, dins de l’àmbit de l’ordenació de la mobilitat i de la circulació d’aquesta zona, tindrà una durada aproximada de quinze dies. El seu objectiu és el d’evitar situacions de perill per al transeünt degut a la seva estreta amplada, la qual dificulta el trànsit de vianants de forma segura quan hi ha vehicles estacionats. Amb la col·locació dels pilons s’impedirà que els vehicles puguin aparcar, tenint en compte que existeixen espais propers habilitats per a l’estacionament, com és el cas de la plaça del Mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: