Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pàrquing Battestini de Tarragona tanca tres dies pels danys causats pel vent

L'aparcament annex a l'estació d'autobusos romandrà tancat dilluns, dimarts i dimecres

Desperfectes causats pel vent al pàrquing Battestini de Tarragona Desperfectes causats pel vent al pàrquing Battestini de Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Febrer 2017 11:14

El pàrquing Battestini, al costat de l’estació d’autobusos de Tarragona, romandrà tancat des del dilluns, dia 13 de febrer, fins dimecres, dia 15, per motius de seguretat i fins que es reparin els desperfectes causats pel fort vent que es va registrar la matinada del passat dilluns 6 de febrer. El temporal d’aire va malmetre les estructures dels tendals, que cal substituir. Els treballs començaran dilluns, amb la retirada de l’estructura i finalitzaran dimecres, amb la pintura de les places.

El fort vent registrat durant la matinada de dilluns va causar danys també als pàrquings d’Aparcaments Municipals de Tarragona de Joan XXIII i Companys, encara que el més afectat va ser el pàrquing descobert de Battestini. La ventada va provocar més de 100 incidències a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: