Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les zones blaves de Valls es podran pagar a través dels mòbils

L'Ajuntament se suma a la plataforma AparcApp tant per a Andriod com iPhone

El nou sistema evita haver de passar pel parquímetre El nou sistema evita haver de passar pel parquímetre JOSEP LLUÍS ERAS
Mobilitat Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Diumenge, 29 Gener 2017 14:57

L'empresa municipal de Valls VIAS SAM ha adquirit la plataforma AparcApp per implantar, a partir del mes de febrer, el pagament en les zones blaves per mitjà dels telèfons mòbils. L'aplicació informa els conductors sobre la disponibilitat de places en les zones d'estacionament i permet que l'usuari no hagi d'avançar diners, ja que sols es cobra el temps real d'estacionament.

AparcApp és un instrument que ja s'aplica en altres ciutats, com ara Igualada, i permet consultar un mapa en temps real de les places disponibles a la ciutat. Una vegada aparcat, des de la mateixa aplicació al mòbil es pot activar el pagament sense utilitzar el parquímetre.

La pàgina web de l'aplicació també permet que els comerciants inscriguin els seus establiments. Això fa que els conductors tinguin informació immediata dels comerços que són a prop d'on han deixat estacionat el cotxe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: