Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Surten a licitació els nous habitatges i l'aparcament soterrani de la Hispània de Reus

Es construiran 60 habitatges de protecció oficial i 340 places d'aparcament subterrani

Imatge virtual del projecte de la Hispània de Reus on es construirà habitatge de protecció oficial i un aparcament subterrani Imatge virtual del projecte de la Hispània de Reus on es construirà habitatge de protecció oficial i un aparcament subterrani AJUNTAMENT DE REUS
Habitatge ACN
Divendres, 23 Desembre 2022 17:38

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Reus ha aprovat el plec de clàusules de la licitació per executar les obres corresponents als projectes d'urbanització, d'aparcament soterrat i de 48 habitatges i equipament de La Hispània. El contracte té un pressupost de 22.672.374,19 euros (IVA inclòs).

El projecte executiu de l'edifici preveu la creació de més de 60 habitatges de protecció oficial, 48 gestionats per l'ajuntament, a través de REDESSA, i dotze de gestió privada, a més de 3 habitatges de renda lliures.

L'aparcament subterrani Riera tindrà 340 places distribuïdes en tres plantes. L'equipament es projecta totalment independent dels habitatges de les plantes superiors, tant en funcionament, horaris, gestió i instal·lacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: