Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Calafell i les companyies d'aigua i llum tallaran alhora el subministrament als habitatges ocupats

"Els 'okupes' conflictius no són benvinguts al nostre municipi i no els ho posarem fàcil", avisa l'alcalde

L'Ajuntament de Calafell es coordinarà amb les companyies elèctriques per fer talls d’aigua i llum simultanis a habitatges okupats L'Ajuntament de Calafell es coordinarà amb les companyies elèctriques per fer talls d’aigua i llum simultanis a habitatges okupats AJUNTAMENT DE CALAFELL
Habitatge ACN
Dilluns, 18 Octubre 2021 10:27

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat un pla coordinat amb les companyies d'aigua i llum per tallar el subministrament als habitatges que estan ocupats il·legalment. El consistori preveu fer talls simultanis "per augmentar la contundència de la pressió que es fa als 'okupes' conflictius" i dificultar la seva estada als immobles, segons apunta en un comunicat aquest dilluns. Mentre el servei d'aigua és municipal i es preveu una actuació més àgil, pel que fa a la llum s'informarà a les diferents subministradores per a què també tallin el subministrament de forma coordinada. "Sobretot traslladem un missatge clar i contundent: els 'okupes conflictius no són benvinguts al nostre municipi i no els ho posarem fàcil", avisa l'alcalde, Ramon Ferré.

El consistori volia posar en marxa aquesta mesura a principis del 2020 però l'esclat de la pandèmia de la covid-19 ho ha endarrerit fins ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: