Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mare Terra Fundació Mediterrània vol promoure habitatge social a Tarragona

L'objectiu de l'entitat és reactivar la Federació d’Associacions de Veïns d’Habitatge Social de Catalunya (FAVIBC)

Mare Terra Fundació Mediterrània es va reunir dijous amb una representació de la FAVIB i de la Fundació Habitatge, a la seu de la FAVIBC a Torreforta Mare Terra Fundació Mediterrània es va reunir dijous amb una representació de la FAVIB i de la Fundació Habitatge, a la seu de la FAVIBC a Torreforta MARE TERRA FUNDACIÓ MEDITERRÀNIA
Habitatge Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Agost 2021 10:47

Dijous passat, Mare Terra Fundació Mediterrània es va reunir amb una representació de la FAVIBC (Federació d’Associacions de Veïns d’Habitatge Social de Catalunya) i de la Fundació Habitatge. L'objectiu de l'entitat és reactivar la FAVIBC a Tarragona, amb la promoció de l'habitatge social.

Des de Mediterrània es lamenten que l’habitatge social "és una de les grans manques a la ciutat de Tarragona". Per aquest motiu, l'objectiu és reactivar la promoció de l’habitatge social, però també a través de projectes de conscienciació i sensibilització. "Per a una ciutat justa, igualitària i verda", conclouen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: