Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sareb cedeix 20 habitatges per a lloguers i emergències socials a l'Ajuntament del Vendrell

La societat ofereix els immobles en règim d'usdefruit per quatre anys prorrogables

Signatura de l'acord en el què Sareb cedeix 20 habitatges per a lloguers i emergències socials a l'Ajuntament del Vendrell Signatura de l'acord en el què Sareb cedeix 20 habitatges per a lloguers i emergències socials a l'Ajuntament del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Habitatge ACN
Dijous, 22 abril 2021 07:19

Sareb, la societat de gestió d'actius procedents de la reestructuració bancària, ha cedit a l'Ajuntament del Vendrell 20 habitatges per a finalitats socials. L'acord ofereix els immobles en règim d'usdefruit per un termini de quatre anys, prorrogable anualment per quatre anys més. Es podran destinar a lloguers socials o per allotjar persones en situació d'emergència social, però el conveni marca que només la meitat dels habitatges es poden oferir a famílies en situació d'impagament o sense contracte de lloguer.

A canvi, Sareb rebrà una contraprestació fixa mensual de 225 euros per immoble, en concepte de manteniment, assegurances i comunitat. L'Ajuntament assumirà els càrrecs de gestió, de manteniment ordinari i l'IBI, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: