Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Oficina Comarcal d’Habitatge de la Conca va gestionar l’any passat 47 pisos

Durant el 2019 es van poder incorporar noves vivendes a l'Espluga de Francolí, Montblanc, Pira i Sarral

L'Oficina Comarcal d’Habitatge ha formalitzat un total d’onze contractes de lloguer, un més que l’any anterior L'Oficina Comarcal d’Habitatge ha formalitzat un total d’onze contractes de lloguer, un més que l’any anterior CCCB
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Febrer 2020 10:13

A finals de l'any 2019, el parc de vivendes que gestiona l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà estava a plena ocupació. No en tenia ni un de disponible per llogar.

Segons assenyalen les dades de la Memòria anual de gestió del Consell Comarcal, l’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Conca de Barberà va gestionar l’any passat un total de 47 pisos. Al llarg de l’any s’havien aconseguit incorporar dues noves vivendes al parc de pisos que gestiona l’Oficina. Aquestes vivendes estan situades a l’Espluga de Francolí, Montblanc, Pira i Sarral.

Al llarg de l’any 2019 l’Oficina Comarcal d’Habitatge ha formalitzat un total d’onze contractes de lloguer, un més que l’any anterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: