Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit disposarà de més sòl per a habitatge protegit i de lloguer

L’Ajuntament aprova la modificació dels terrenys de la Plana del Castell que consten d’uns 22.000 m2 i que s’ajustarà a les necessitats d’habitatges protegits

Imatge d'arxiu d'un terrenys de la Plana del Castell, a Cunit Imatge d'arxiu d'un terrenys de la Plana del Castell, a Cunit ARXIU / INFOCAMP
Habitatge Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Desembre 2018 12:34

L’Ajuntament de Cunit va aprovar per majoria en el ple extraordinari celebrat dissabte l’aprovació inicial de la modificació del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) al sector de la Plana del Castell, que uneix el nucli històric amb la zona urbana.

Aquest és un sector destinat a activitats econòmiques amb una previsió d’uns 22.000 m2 de sostre i un màxim de 90 habitatges, incidint en la necessitat de disposar de zones comercials, que trenquin amb les dinàmiques de municipi dormitori.

Aquesta modificació preveu una redistribució dels usos per tal de guanyar habitatge protegit i de lloguer. Això permetrà oferir diferents modalitats d’accés a les llars i cobrir un ampli espectre de necessitats en matèria de polítiques d’habitatge.

A més, aquesta proposta permetrà que l’Ajuntament disposi de més sòl d’aprofitament en contemplar que el cànon que es preveia es pugui satisfer en la reparcel·lació, amb el sòl equivalent d’aprofitament urbanístic. Això permet introduir la modalitat del cohabitatge, que consisteix a permetre viure a un immoble sense ser propietari o arrendatari per un període de més de 50 anys i a un per sota del de mercat.

La modificació contempla també una implantació comercial que es concretarà en el planejament derivat i que es preveu que es pugui tramitar simultàniament amb aquesta modificació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: