Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dissenyen un pla específic davant la manca d'habitatge a la Conca de Barberà

Representants polítics i tècnics comarcals traslladen al Govern la preocupació per la falta d'oferta d'immobles de lloguer i compra

Imatge d'arxiu d'un parell de pisos en venda a l'Espluga de Francolí, a l'esquerra de la imatge, amb la panoràmica del poble al fons Imatge d'arxiu d'un parell de pisos en venda a l'Espluga de Francolí, a l'esquerra de la imatge, amb la panoràmica del poble al fons NÚRIA TORRES / ACN
Habitatge ACN
Dimecres, 18 Juliol 2018 08:52

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Agència de l'Habitatge de la Generalitat treballaran en un pla específic conjunt per la Conca, davant la problemàtica que arrossega la comarca en matèria d'oferta d'habitatge. Representants polítics i tècnics del Consell han traslladat al Govern la preocupació per la manca d'oferta d'immobles disponibles per al lloguer i la compra, una problemàtica que agreuja el risc de despoblament de la comarca, especialment dels disset municipis de la Conca que tenen menys de 500 habitants.

En una reunió amb el director de Programes Socials de l'Habitatge, Joan Batlle, aquest dilluns a Concactiva, seu de l'Oficina Comarcal d'Habitatge, es van posar sobre la taula les problemàtiques de la comarca en aquest àmbit. A partir de la diagnosi del Pla Estratègic de la Conca de Barberà, s'ha detectat que un dels principals eixos de treball és l'habitatge.

A partir d'aquesta reunió entre responsables del Consell Comarcal i el Departament d'Habitatge, s'establiran unes línies de treball en polítiques d'habitatge específiques per a la Conca de Barberà a fi de desenvolupar-les conjuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: