Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell rehabilitarà cinc immobles al nucli antic

Els ajuts a la rehabilitació d’edificis tenen la finalitat d’afavorir l’ús residencial del nucli antic

Detall d'un immoble del nucli antic de Calafell Detall d'un immoble del nucli antic de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 08:44

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat subvencions per import de 14.579,73 euros, per a la rehabilitació de cinc immobles del nucli antic del municipi. Aquests ajuts formen part del Pla de Barris que es realitza a la zona i corresponen a actuacions de millora d’edificis ja realitzades, que es carreguen a l’anualitat 2016 d’aquest pla.

Els immobles que rebran les subvencions són els situats als següents llocs: Carrer Principal, 1: 2.206,81 euros; carrer del Pou, 10: 1.953,10 euros; carrer Torredembarra: 2: 4.648,69 euros; carrer del Pou, 46: 4.852,94 euros i la plaça Major, 2B: 3.125 euros.

A la vegada, el ple municipal d’aquest 5 de febrer ha desestimat definitivament quatre subvencions per a sengles immobles, que havia aprovat provisionalment, però sense que les obres s’hagin realitzat, pels motius que sigui. De fet, les llicències d’obres havien caducat sense que es fes cap treball. Aquesta regularització forma part del procés de tancament administratiu del Pla de Barris del nucli antic, que acaba a final d’enguany.

Els ajuts a la rehabilitació d’edificis tenen la finalitat d’afavorir l’ús residencial del nucli antic. “Es tracta de millorar les condicions d’habilitabilitat en general, però un objectiu molt primordial és tornar al mercat els edificis abandonats”, explica el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín. L’objectiu és també “millorar l’estètica dels edificis, tot tendint a unificar-ne l’aparença exterior”.

Publicitat