Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El preu de l'habitatge de lloguer a Tarragona registra un augment espectacular el 2017

El preu puja un 18,8% a Tarragona, per sobre dels increments de Girona (12,9%) i Lleida (8,7%) o la baixada d'un 2,4% a Barcelona, on els lloguers encara són els més cars

Promoció d'habitatge de lloguer nou a Torres Catalunya de Tarragona Promoció d'habitatge de lloguer nou a Torres Catalunya de Tarragona HABITACLIA
Habitatge ACN
Divendres, 05 Gener 2018 17:34

El preu de l'habitatge de lloguer de segona mà ha augmentat un 8,8% a Catalunya durant el 2017 i se situa en 14,4 euros mensuals per metre quadrat quan al desembre de 2016 la mitjana catalana era de 13,3 euros el metre quadrat, segons un estudi publicat pel portal immobiliari Idealista. Segons l'informe, el preu del lloguer d'habitatge creix a totes les demarcacions catalanes però disminueix a la ciutat de Barcelona.

El creixement més pronunciat es produeix a Tarragona amb un increment del 18,8% que situa el preu mensual del metre quadrat en 7,2 euros; seguida de Girona que creix un 12,9% i se situa en els 8,2 euros; Lleida creix un 8,7% fins els 5,6 euros; i la demarcació de Barcelona augmenta un 3,5% i es manté com la demarcació més cara amb 15,8 euros el metre quadrat. En canvi, a la ciutat de Barcelona el preu de l'habitatge de lloguer es redueix un 2,4% fins els 17,5 euros mensuals per metre quadrat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: