Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continua l’assessorament energètic individual a Reus durant el 2018

Durant aquest any l’ajuntament continuarà oferint tallers per ajudar, sobretot, en casos de pobresa energètica

Imatge d'un dels tallers d'ajuda energètica Imatge d'un dels tallers d'ajuda energètica CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dijous, 04 Gener 2018 11:02

El taller i l’assessorament energètic individual són dues mesures que pren l’Ajuntament de Reus per tal de poder accedir a les subvencions de pobresa energètica que s’ofereixen. Per això durant l’any 2018 continuen aquestes activitats per ajudar a la població a gestionar aquest greu problema. Es demana als assistents dels tallers i l’assessorament individualitzat que portin una factura de la llum i l’aigua, ja que és l’única manera de personalitzar i poder assessorar correctament.

Els assessoraments es realitzen al Punt d’Assessorament Energètic, que atendrà els dijous al Centre Cívic Llevant de 10 a 13h i al Centre Cívic Ponent de 16 a 19h. Pel que fa als tallers d’estalvi energètic s’oferiran de gener a abril, de 10 a 11h, en diversos punts de la ciutat. Una altra de les activitats previstes és el taller ‘Com estalviar en la teva factura d’electricitat i aigua’ Organitzat per la Regidoria de Benestar Social, la Regidoria de Medi Ambient i Ocupació i Aigües de Reus.

Tant per accedir a l’assessorament individual com als tallers d’eficiència energètica és necessari demanar cita prèvia. Es pot fer per telèfon o a través d’Internet: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/42498

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: