Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres del nou edifici a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona

La construcció dels habitatges finalitzarà al maig del 2019

Imatge d'avui de les obres de construcció del nou edifici Imatge d'avui de les obres de construcció del nou edifici CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 16:11

Aquest matí han començat les obres de construcció de l’edifici plurifamiliar situat al carrer Lopez Peláez de Tarragona, on hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil; una obra que es va adjudicar el passat mes d’octubre per 3.097.097 euros a Eiffage Infraestructuras Sau.

L’edifici tindrà quatre plantes, 30 habitatges, 31 trasters, 27 places d’aparcament i dos locals comercials. Els pisos són d’1, 2 o 3 dormitoris i tenen una superfície d’entre 65 i 105m2.

Abans d’executar la fonamentació de l’edifici, l’empresa adjudicatària ha començat a realitzat la darrere etapa de les excavacions. En relació a les restes arqueològiques de la primera excavació, ja es van documentar i no han provocat cap modificació del projecte.

D’altra banda, el Servei Municipal de l’Habitatge està procedint a la signatura dels contractes amb els compradors que van guanyar el concurs –mitjançant sorteig- per adquirir un habitatge. El regidor de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, ha manifestat que “d’aquesta promoció de pisos, a més de tenir uns preus socials, també cal assenyalar que estan ubicats al centre de la ciutat i això serà un canvi molt positiu per tot l’entorn perquè revitalitzarà la zona. La previsió és que l’obra estigui enllestida en 18 mesos”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: