Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Reus donarà més de 2.000 ajuts al lloguer

Els ajuts són d'un màxim de 200 euros al mes i poden cobrir fins al 40% de l'import de l'arrendament

Oficina d'Habitatge de Reus Oficina d'Habitatge de Reus REUSDIGITAL.CAT.
Habitatge
Divendres, 14 Juliol 2017 07:48

L’oficina d’habitatge de l’Ajuntament de Reus gestionarà enguany subvencions al lloguer de pisos per un valor total de 3.177.382,63 euros, un 36% més que l’any passat, tot havent tramitat 2.058 ajuts a particulars. Pel regidor d’Urbanisme del consistori reusenc, Marc Arza, això evidencia “l’impuls que s’ha volgut donar a l’oficina d’habitatge, que durant els dos últims anys ha ampliat la seva cartera de serveis” a la ciutadania.

Els ajuts, que s’atorguen en funció dels ingressos anuals de les persones sol·licitants i dels preus que aquests paguen pels seus pisos de lloguer, són d’un màxim de 200 euros al mes i poden cobrir fins al 40% de l’import de l’arrendament de l’habitatge. “Els ajuts tindran un impacte molt positiu per a les famílies, encara més si tenim en compte el creixement que està tenint el mercat del lloguer”, va subratllar ahir el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: