Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell vol recuperar edificis del nucli antic

L'Ajuntament subvencionarà la rehabilitació d'alguns immobles i edificis del nucli antic

Vista del nucli antic de Calafell, en una foto d'arxiu Vista del nucli antic de Calafell, en una foto d'arxiu AJUNT DE CALAFELL
Habitatge Cati Morell / Taempus
Diumenge, 12 Març 2017 13:08

El ple de l'Ajuntament de Calafell va aprovar en l'últim ple municipal un paquet de noves subvencions per a la rehabilitació d'immobles i edificis del nucli antic, per un import total de 43.054,82 euros. Aquests ajuts formen part del pla de barris, que es financen al 50% entre l'Ajuntament i la Generalitat. El govern municipal vol acabar el pròxim any les intervencions previstes dins del pla de barris, pel qual té una pròrroga que s'acaba l'any 2018. D'aquest paquet d'actuacions se'n beneficiarien un total de vuit edificis.

Les finques que rebran subvenció són les situades al carrer Jesús, 3; al carrer Principal, 17; al carrer Major, 2; al carrer del Pou, 46; al carrer Principal, 1; al carrer del Pou, 51; al carrer Principal, 22; al carrer Torredembarra, 2; i a la plaça Major, 2B.

Els ajuts a la rehabilitació d'edificis, segons l'Ajuntament, tenen la finalitat d'afavorir l'ús residencial del nucli antic. “Es tracta de millorar les condicions d'habitabilitat en general, però un objectiu molt important és tornar al mercat els edificis abandonats”, tal com va explicar el regidor d'Urbanisme, Miguel Ángel Perín. D'aquesta manera, es recuperaria l'activitat al barri. A més, aquestes intervencions permetran també “millorar l'estètica dels edificis, tot tendint a unificar-ne l'aparença exterior”, i revalorar el nucli antic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: