Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La PAH de Tarragona convoca una xerrada informativa sobre les clàusules sol

El taller sobre "clàusules abusives" tindrà lloc aquest dilluns, a les 18h, al local de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona

Imatge d'arxiu d'una acció de la PAH de Tarragona Imatge d'arxiu d'una acció de la PAH de Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Habitatge Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Març 2017 10:52

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha convocat aquest dilluns, a les 18h, un xerrada informativa sober les clàusules sòl, que tindrà lloc a la tercera planta de l'edifci de l'antiga facultat de lletres, a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona. La xerrada, que està oberta al públic en general, pretén resoldre dubtes al voltant de les "clàusules abusives", en aspectes com ara els venciments anticipats o els interessos abusius.

Cal recordar que les clàusules abusives és el nom que reben aquelles condicions imposades en el seu dia per les entitats financeres que van anar a càrrec de l'hipotecat. A finals del 2016, gràcies a una sentència del Tribunal de Justicia de la Unió Europea, es va obrir la porta per a què els ciutadans afectats puguin reclamar als bancs les quantitats que van cobrar-los de manera indeguda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: