Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona elaborarà un cens d'habitatges buits

El ple de l'Ajuntament de Tarragona aprova una moció d'ERC, tot i l'equip de govern hi va votar en contra

Pancarta reivindicativa d'habitatge social pels "sense sostre" Pancarta reivindicativa d'habitatge social pels "sense sostre" XARXA.NET
Habitatge Carina Filella / El Punt Avui
Dissabte, 18 Febrer 2017 08:46

Gràcies al canvi de vot de la regidora d'ICV, Arga Sentís, que amb el seu sí va trencar el desempat, el ple d'ahir va aprovar una moció per a l'elaboració d'un cens dels habitatges buits de la ciutat, amb els vots també a favor de la CUP, CiU, C's i ERC-MÉS-MDC, que és qui la va presentar, i amb l'equip de govern en contra.

El regidor republicà Xavi Puig va lamentar que la ciutat no disposi “d'una informació veraç i fiable sobre els pisos buits per fer bones polítiques de creixement urbanístic”. L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va apuntar, però, que és la Generalitat qui té la competència per fixar la relació dels habitatges buits. D'altra banda, el ple va aprovar el Reglament del Servei de l'Autobús Urbà, que marca les condicions d'utilització per part dels usuaris d'aquest servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: