Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Augmenta un 37% els ajuts pel lloguer al Tarragonès

L’Oficina d’Habitatge de la comarca atén prop de 5.000 persones durant el 2016

Imatge de les oficines de l'OHT Imatge de les oficines de l'OHT GENCAT
Habitatge Redacció Infocamp
Divendres, 27 Gener 2017 10:35

L’Oficina d’Habitatge del Tarragonès (OHT) va tramitar durant el 2016 un total de 884 expedients d’ajuts al lloguer, el que representa un increment del 37%, respecte el 2015. Es tracta d’ajuts a fons perdut amb els que es fa front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a les que el cost de l’habitatge pot situar en risc d’exclusió social residencial. Del total d’aquests expedients tramitats durant l’any passat, 240 eren de renovació i 644 de nova convocatòria.

En total, l’OHT va atendre 4.917 persones per realitzar diversos tràmits ja siguin ajuts permanents, puntuals com d’urgència. Pel que fa a la tramitació de prestacions d’urgència especial, l’Oficina ha detectat una reducció de les gestions realitzades. Es van tramitat 36 expedients, una xifra lleugerament inferior respecte l’any 2015, que se’n van tramitar 43.

Un altre servei és la Borsa d’habitatge que gestiona el programa de mediació per al lloguer social d’habitatges desocupats a un preu assequible. D’aquesta manera es facilita la formalització de contractes de lloguer amb unes garanties per a ambdues parts, alhora que s’incrementa el parc d’habitatges públics. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: